CR Fill-Certified-Inst CMYK

Mijn naam is Thierry Lerinckx. Ik heb van 1996 tot 2006 in triatlons geraced en tijdens die periode vaak moeten vaststellen hoe belangrijk het is om efficient te lopen en blessurevrij te blijven. Efficientie betekend in de laatste 5 kilometer van de marathon je tempo kunnen aanhouden terwijl je concurenten vertragen. Blessurevrij blijven betekend je trainingschema afwerken en in top conditie aan de start verschijnen. In 2004 ontdekte ik Chi Running die deze twee essentiele succes elementen zo goed binnen mijn bereik bracht.

Nog veel belangrijker: toen mijn competitieve geest met de jaren is verminderd heb ik pas de echte waarde van lichaamsbeweging ontdekt. thumbsup22Het maakt mij gelukkig en houdt me gezond in lichaam en geest. Uithouding heeft nu voor mij een andere dimensie gekregen. Mijn doel is nu om zo lang mogelijk van beweging te genieten. Hiervoor kan ik me geen betere methode voorstellen dan Chi Running.

Chi Running is voor mij gewoon te mooi om niet met anderen te delen. Daarom heb ik beslist de internationale team van 200+ gecertificeerde Chi Running en Chi Walking instructors te vervolledigen. In October 2013 volgde ik een vierdaagse stage met master instructor Marion Meesters in Berlijn. Na maanden oefenen ben ik in April 2014 Certified Chi Running en Chi Walking instructor geworden.
UPDATE: Intussen ben ik al 4 jaar Instructor. Tientallen workshops en enkele honderden cursisten verder is de passie nog steeds groot. De qualiteit van mijn werk werd erkend en ik heb nu de eer om mezelf Senior instructor te mogen noemen.

Mijn missie:

U de techniek en filosofie van Chi Running te leren en deze prachtige methode verder te verspreiden zodat het de bekendheid krijgt dat het verdient.